Reparatii turbosuflante / Reconditionari turbo

By | October 1, 2013

Oferim servicii de reparatii turbosuflante auto pentru producatori auto ca VW, Audi, Skoda, Seat, Bmw, Mercedes, Opel, Volvo, Renault, Ford etc.

Reparatia consta in inlocuirea miezului turbinei cu unul original nou, ramanand din turbosuflanta veche doar galeria de evacuare (fonta) + compresorul de admisie, rezultand.

Primim si trimitem comenzi in toata tara prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Turbosuflante noi sau second hand.

Procesul reconditionarii turbosuflantelor:
– curatarea preliminara
– identificarea problemei
– curatirea elementelor componente
– inlocuirea celor defecte cu piese noi
– echilibrarea unitatilor si pieselor noi instalate
– testare si verificare finala a turbinei

Profesionalism: Din 2007 si pana in prezent ‘Service-ul Reparatii Turbosuflante’ este acitvitatea de baza a firmei noastre. Am fost primii din tara care ne-am ocupat intr-un mod organizat de acest domeniu. Experienta se castiga in timp. Noi in toti acesti ani am dobandit o vasta experienta. Azi putem sareconditionam cca. 99% din tipurile de turbine, inclusiv modelele de ultima generatie.

Onestitate: Activitatea de reconditionare turbine auto face parte dintr-un domeniu tehnic restrans. Sunt dese situatiile cand problemele aparent grave au solutii ieftine si simple. Exista situatii in care din cauza unor probleme ivite la motor (supraincalzirea repetata a motorului, defectuoasa ungere etc.) acestea sa influenteze functionarea turbinei. Sunt cateva exemple dar mai sunt si altele.

Paremetrii in care functioneaza o turbina auto reconditionata trebuie sa fie aceiasi cu cei ai unei turbine noi, altfel se pot ivi probleme tehnice la motor. Inainte de a lua o decizie contactati-ne la numarul de telefon: 0768 987 377

 

Defectiunea oricarui element din sistemul turbosuflantei poate duce la pierderea de putere a motorului si a unui consum mai sporit de carburant. O alta cauza a pierderii din putere a motorului poate fi si o defectiune a sistemului de injectie.

Preturi:

– reparatie turbosuflante Garrett, incepand de la 119 €
– reparatie turbosuflante KKK, incepand de la 139 €
– reparatie turbosuflante IHI, Toyota, Mitsubishi, incepand de la 159 €
– reparatie turbosuflante de utilaje, incepand de la 179 €
kituri de reparatie, incepand de la 50 €

Pentru clientii din afara Bucurestiului, cu ajutorul firmelor de curierat rapid, oferim posibilitatea de a trimite turbosuflanta la sediul nostru in 24 ore.
Clientii care doresc sa se ocupe singuri de reparatia turbosuflantei pot achizitiona de la noi urmatoarele piese: cartridge (chra) turbo, kit de reparatie turbo, ax turbo, compresor turbo, corp turbo, supapa de vacum turbo.
Puteti vizita magazinul nostru pentru a comanda online sau ne puteti apela la numerele de telefon aflate in pagina de contact.

Ce oferim?

– servicii calitative oferite de atelierul nostru pentru reparatii turbosuflante
– echilibrare de tip VSR, 250.000 rotatii/minut
– piese de schimb originale pentru o functionare durabila
– turbosuflante reconditionate la preturi avantajoase
– servicii de calitate si certificate de echilibrare
– distribuim si reparam turbosuflante Garrett, KK, Mitsubishi, Holset, Schwitzer la nivel local si national

Avantajele reconditionarii unei turbosuflante:

– avand in vedere ca in procesul de reconditionare al turbosuflantei se inlocuieste toata partea functionala, in mod automat obtineti un pret mai avantajos decat in cazul achizitionarii unei turbosuflante noi cu aceleasi caracteristici de functionare
– beneficiati de un certificat de garantie pentru 12 luni fara limita de km, la fel ca si in cazul turbosuflantelor noi pe original.

harta ro Alba
Arad
Arges
Bacau
Bihor
Bistrita-Nasaud
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Caras-Severin
Cluj
Constanta
Covasna
Dambovita
Dolj
Galati
Giurgiu
Gorj
Harghita
Hunedoara
Ialomita
Iasi
Ilfov
Maramures
Mehedinti
Mures
Neamt
Olt
Prahova
Salaj
Satu Mare
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timis
Tulcea
Vaslui
Valcea
Vrancea

Reconditionam turbosuflante la nivel national